Joulun lahjakeräys

Go the the English page

Meillä on kolme Pakistanin katulapsille suunnattua oppimiskeskusta, jotka ovat lapsille täysin ilmaisia. Keskusten lapset valmistautuvat nopeasti lähestyvään joulujuhlaan, joka järjestetään 22.12. Lapset tekivät tämän pienen näytelmän joulun jakamisen hengestä.


Näpäyttämällä kuvaa saat näkyville koko kuvan.

Tänä jouluna haluamme lahjoittaa keskusten lapsille kengät tai takin, koska heidän perheillään ei ole varaa uusiin vaatteisiin ja koska talvisin keli Pohjois-Pakistanissa voi olla todella kylmä. Lämpimät (ehjät) kengät ja lämmin vaatetus muutenkin on tärkeää terveenä pysymiselle.


Tässä muutama kuva viime vuoden joulujuhlasta.


Toivomme, että voit osallistua joulujuhlaamme pienellä lahjoituksella. 10 eurolla saamme hankittua hyvälaatuiset kengät, jotka kestävät läpi vuoden tai hyvän talvitakin. Tästä linkistä tai alla olevasta kuvasta pääset lahjoitussivulle.


Voit myös antaa lahjakortin ystävällesi tai perheenjäsenellesi. Tässä pari esimerkkiä, jotka voit tulostaa. Tiedostot ovat pdf-muodossa.